Ugglevägen 32 B

Ugglevägen 32 B

Slutpris

2 950 000 kr


Saltängen— Nacka

Ugglevägen 32 B


Slutpris
2 950 000 kr

Saltängen— Nacka

Välplanerad 2:a i högt läge. Egen, solig uteplats & trädgård. Skuldfri förening & sänkt avgift!

Ljus, välplanerad och rymlig 2:a i mycket gott skick. Egen uteplats, altan och trädgård med sol fram till tidig eftermiddag sommartid. Lättmöblerat, ljust vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Bra sovrum med plats för stor dubbelsäng, barnsäng och övrig önskad möblering. Ljust, praktiskt kök med köksö. Välutrustat med diskmaskin, induktionshäll, avfallskvarn m.m. Generös takhöjd om ca 2,64 m skapar en känsla av rymd.

Skuldfri, äkta förening med mycket god ekonomi som äger marken. Föreningen sänkte avgiften med 8% 1/4-19. Fastigheten byggdes 1953 och de större renoveringarna såsom stambyte, fönster, fasad och tak är gjorda. Välkommen till en av Nackas bästa bostadsrättsföreningar.

Lugnt toppläge i populära Saltängen med promenadavstånd till Skurusundet. Ett stenkast till Ektorp Centrum samt Nacka Forum med sitt omfattande utbud. Här finns ett stort urval av restauranger, butiker, caféer m.m. Charmig fastighet i sutteräng med perfekt placering i både barnvänligt närområde och med närhet till Stockholms Innerstad. Lugnt och naturskönt läge invid Skuruparken och med promenadavstånd till både Nyckelviken samt Nackareservatet.. Saltängen är ett eftertraktat området med en prägel av lugn, frid och natur. Trevligt läge intill Saltsjö Duvnäs strövområden med idylliska villakvarter och båtliv. Kort promenad till badplatser vid Långsjön och Duvnäs udde, Skuru skola, förskolor och lekplatser.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 399 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2020-04-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.