Finnboda Kajväg 4 B, 2 tr

Finnboda Kajväg 4 B, 2 tr

Slutpris

6 825 000 kr


Finnboda Hamn / Nacka— Nacka

Finnboda Kajväg 4 B, 2 tr


Slutpris
6 825 000 kr

Finnboda Hamn / Nacka— Nacka

16,5 kvm balkong - Sjöutsikt - Tre väderstreck - Tre/fyra bra sovrum - Två badrum - 8 kvm förråd

Mycket välplanerad hörnfemma i absolut toppskick (nyproducerad 2016). Stor, inglasad balkong om 16,5 kvm med sjöutsikt och vy över hamnen! Fönster i tre väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp. Två fräscha badrum med duschmöjligheter, ena utrustat med bl.a badkar, tvättmaskin och torktumlare och andra med dusch. Rymligt kök i öppen, social planlösning. Stilrent samt modernt med smakfulla materialval och integrerade vitvaror. Välutrustat med bl.a fullstor kyl/frys och gott om plats för större matsalsgrupp. Tre bra sovrum med plats för säng, sängbord och övriga önskade möbler. Potentiellt fjärde sovrum, vilket idag disponeras som arbetsrum men kan även användas som lyxig klädkammare. Ypperlig förvaring i lägenheten med flertalet garderober, klädkammare och stort förråd precis utanför lägenheten om ca 8 kvm!

Brf Finnboda Udde i Nacka är en äkta förening med god ekonomi som äger marken. Garage med kort kö (4 medlemmar i kö just nu, säljarna har en plats vilket minskar kön vid försäljning), fin bastu samt föreningslokal med terrass vid vattnet, övernattningslägenhet, cykelförråd, barnvagnsrum m.m finns i föreningen.

Finnboda hamn, de gamla båtvarvskvarteren har förvandlats till ett modernt bostadsområde vid vattnet, samtidigt som man bevarat delar av den historia som funnits på platsen. Inspirationen till formen på husen kommer från industriarkitektur, fyrar och sjömärken. Nere vid kajen kan ni avnjuta en måltid med en fantastisk utsikt på restaurang Docklands och här finns också möbelbutiken Fogia med skandinaviska designmöbler och mysiga Fröken Fräken Café. I området finns ICA Nära (öppet 8-22) samt Coop, Apotek och vårdcentral endast ca 7 min promenad bort (Kvarnholmen). Träningsmöjligheter finns på Puls & Träning. Vid Saltsjöqvarn finns populära Elite Hotel Marina Tower med Sturebadets Spa och träningscenter. Större serviceutbud med shopping och matställen hittar ni i närliggande Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. Promenera längs vattnet till Boule & Berså för för en boulekväll vid vattnet och god dryck. För er som vill ta en promenad till Slussen finns en mysig nyanlagd strandpromenad och för er som hellre vill vistas i naturen finns både Nackareservatet, Nyckelviken och Velamsund. Året runt är det ett aktivt båtliv i området med allt ifrån kryssningsfartyg till fritidsbåtar. Finnboda Hamn är belägen endast en kort bilväg från Stockholm city. I området går flertalet bussliner bl.a. buss 402 som tar dig till Slussen på 12 min. Buss 53 åker via Slussen och Centralen vidare till Roslagstull. Pendelbåt nr 80 tar dig till Nybrokajen på ca 20 min och till Lidingö på under halvtimmen.


Boarea
89.5 kvm
Avgift
4 827 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-05-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.