Alphyddevägen 55 / Alphyddan / Nacka

3:a högst upp i huset med insynsskyddad balkong i fritt söderläge!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 081 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 2 (7 av 7 i souterräng)
Såld
2019-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alphyddevägen såldes av oss 2019-05-14. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Alphyddevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alphyddan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en 3:a högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett stort vardagsrum i halvöppen lösning mot ett snyggt parallellkök samt matplats i burspråk. Långtgående och vacker utsikt från inglasad balkong i fritt och insynsskyddat söderläge samt från vardagsrums-, köks- och sovrumsfönster i västläge. Stora delar av bostaden pryds av ett vitbetsat ekparkettgolv utan trösklar samt vitmålade väggar. Vardagsrummet, köket och hallen är dessutom utrustade med snygga takspottar.

I populära Alphyddan bor man med Nackas bästa pendlarläge endast ett stenkast från Sickla köpkvarter och 10 minuter till Slussen via flertalet busslinjer. I framtiden stannar tunnelbanan hundratalet meter ifrån dörren och tvärbanan tar dig idag hela vägen till Solna utan byte.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration