Alphyddevägen 67, 3 tr / Alphyddan / Nacka

Välplanerad 3:a med inglasad balkong och garanterad garageplats i populära Alphyddans Ros!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
3 190 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 13 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alphyddevägen såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Alphyddevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alphyddan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en välplanerad 3:a i populära Alphyddans Ros, en förening med mycket god ekonomi och garanterad garageplats. Lägenheten har ett hörnläge och erbjuder fönster i två väderstreck, en inglasad balkong med morgon- och förmiddagssol samt ett stort kök med en trevlig matplats i burspråk. Det väl tilltagna vardagsrummet ger gott om plats för stor soffa och TV med tillhörande möbler och två bra sovrum ligger i fil mot hallen. Badrummet är helkaklat och till lägenheten hör ett stort förråd i markplan.

I populära Alphyddan bor man med Nackas bästa pendlarläge endast ett stenkast från Sickla köpkvarter och 10 minuter till Slussen via flertalet busslinjer. I framtiden stannar tunnelbanan hundratalet meter ifrån dörren och tvärbanan tar dig idag hela vägen till Solna utan byte.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.