Alphyddevägen 35 / Alphyddan / Nacka

Välplanerad 1:a med inglasad balkong i väst och spännande utsikt i högt läge!

Slutpris
2 210 000 kr
Boarea
38,5 kvm
Avgift
2 361 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Alphyddevägen 35 såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Nacka

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Alphyddan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en välplanerad 1:a i Brf Barrträdet, en välskött förening med mycket låg belåning. Bostaden erbjuder ljusa ytskikt, fönster och inglasad balkong i västläge (eftermiddags- och kvällssol) samt ett praktiskt kök med en trevlig matplats. Det väl tilltagna allrummet ger gott om plats för soffa och TV med tillhörande möbler och en sovhörna med plats för enkel- eller dubbelsäng. Badrummet är stambytt och helkaklat och till lägenheten hör ett förråd samt ett matförråd. Här bor du på sex trappor av åtta i en reslig 60-talsbyggnad.

I populära Alphyddan bor man med Nackas bästa pendlarläge endast ett stenkast från Sickla köpkvarter och 10 minuter till Slussen via flertalet busslinjer. Om några år kommer tunnelbanan att stanna hundratalet meter ifrån dörren och tvärbanan tar dig redan idag hela vägen till Solna utan byte.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.