Alphyddevägen 63, 9 tr

Alphyddevägen 63, 9 tr

Slutpris

4 000 000 kr


Alphyddan— Nacka

Alphyddevägen 63, 9 tr


Slutpris
4 000 000 kr

Alphyddan— Nacka

Ljust och fräscht i högt läge. Ett av Nackas bäst placerade punkthus med låg avgift och garageplats!

Varmt välkomna till en ljus, fräsch och välplanerad 3:a i insynsskyddat och högt läge i populära Alphyddans Ros, en förening med mycket god ekonomi och garanterad garageplats. Bostaden har ett hörnläge och erbjuder fönster i två väderstreck, en inglasad balkong med sol från morgon till efter lunch samt ett stort kök med en trevlig matplats i burspråk. Härifrån ser man Södermalm, Hammarbysjön, Globen, Hammarbybacken och Sickla med omnejd, med Nackareservatet i bakgrunden. Köket fick 2016 nya vitvaror och ett trendigt schackrutigt golv (Novilon) som harmonierar med köksluckorna i teak.

Punkthuset Alphyddevägen 63, högst upp i populära Alphyddan är ett av de bäst placerade i hela Nacka. Från bostaden tar du hissen ned till våning -3 och är då enbart ett stenkast från Marcusplatsen och Sickla Köpkvarter med brett utbud av butiker och service som vårdcentral, gym, caféer och restauranger. På Marcusplatsen ligger bland annat Dieselverkstadens kulturhus och Filmstadens biograf.
I närområdet finns det gott om gröna strövområden. Direkt utanför husknuten börjar en bilfri promenadväg ned mot Svindersvik och den nya fina bryggpromenaden ända bort till Nacka Strand. Nackareservatet når du också med en kort promenad.

Från Alphyddan tar du dig till Slussen på 10 minuter via flertalet busslinjer. I framtiden stannar tunnelbanan hundratalet meter ifrån dörren och tvärbanan tar dig idag hela vägen till Solna utan byte.


Boarea
73 kvm
Avgift
3 376 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
9 av 11 (Hiss finns)
Såld
2020-03-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.