Atlasvägen 43

Atlasvägen 43

Slutpris

3 300 000 kr


Sickla— Nacka

Atlasvägen 43


Slutpris
3 300 000 kr

Sickla— Nacka

Välplanerad trea med sjöglimt i populära Tallbacken!

Välkomna till en välplanerad trea i lågt skuldsatt förening i populära Tallbacken. Med insynsskyddat läge fyra trappor upp bor man här med utsikt över Sicklasjön och närliggande grönområden och byggnader. Rikligt med ljus släpps in från fönster i två väderstreck och balkongen om dryga tre kvadrat ligger placerad i rakt söderläge. Du får bland annat tillgång till ett ljust och luftigt vardagsrum, två sovrum samt ett fräscht och helkaklat badrum från stambytet 2007. Gott om förvaringsmöjligheter erbjuds i flertalet skjutdörrsgarderober både i passagen mot köket och i det stora sovrummet närmast balkongen. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Det enorma Nackareservatet breder ut sig hundratalet meter utanför dörren. I reservatet finns ett väl utbyggt system av cykel- och promenadvägar, ca. 30 km vandringsleder, två el-ljusspår och tre friluftsbad. Bussar, tvärbana och Sickla Köpkvarter med sitt mångsidiga utbud ligger även på gångavstånd.


Boarea
70.5 kvm
Avgift
3 559 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 12 (Hiss finns)
Såld
2018-02-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.