Ektorpsvägen 9 / Ektorp / Nacka

Välplanerad och mysig Ektorps-1:a mot innergård!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
1 373 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ektorpsvägen såldes av oss 2019-02-23. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Ektorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ektorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en välplanerad och mysig 1:a med fina ytskikt och många charmiga originaldetaljer. Här får ni tillgång till en fräsch och trevlig hall, ett stort allrum med sovalkov och ett fint parkettgolv, ett praktiskt arbetskök, en klädkammare samt ett fräscht och helkaklat badrum. Avgifterna sänktes med 10% förra året.

Ektorp är ett mycket trevligt och naturnära område i Nacka. Härifrån tar man sig till Slussen på 20 minuter med ständigt gående bussar. Dessutom tar fina cykelvägar längs Värmdöleden dig till Södermalm på enbart 25-30 minuter. Med omedelbar närhet till skolor, dagis, Ektorp Centrum och vackra naturreservatet Nyckelviken som vetter mot Saltsjön är det här lätt att trivas. Varmt välkomna till ett fräscht, yteffektivt och komplett boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration