Ektorpsvägen 11 A

Ektorpsvägen 11 A

Slutpris

1 750 000 kr


Ektorp— Nacka

Ektorpsvägen 11 A


Slutpris
1 750 000 kr

Ektorp— Nacka

Rymlig och fräsch Ektorps-1,5:a från 2013 med ljusa ytskikt!

Tillfälle att förvärva en rymlig och fräsch Ektorps-1,5:a med ljusa ytskikt från 2013. Här får ni tillgång till en välkomnande och trevlig hall med klinkergolv, ett vardagsrum i halvöppen lösning mot ett praktiskt kök, ett helkaklat badrum samt ett rymligt sovrum. Ett stenkast bort ligger butiker samt service i Ektorp Centrum. Nacka Sjukhus ligger även strax intill föreningens fastighet. Avgifterna sänktes med 10% i April 2018.

Ektorp är ett lugnt och mycket trevligt samt naturnära område nära Skurusundet i Nacka. Härifrån tar man sig till Slussen på 20 minuter med ständigt gående bussar. Fina cykelvägar längs Värmdöleden tar er till Södermalm på enbart 25-30 minuter. Med omedelbar närhet till skolor, dagis, vackra naturreservatet Nyckelviken som vetter mot Saltsjön är det här lätt att trivas. Varmt välkomna!


Boarea
36 kvm
Avgift
1 545 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-04-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.