Finnboda Varvsväg 10 D, 3 tr / Nacka - Finnboda Hamn / Nacka

3:a i absolut toppskick med stor balkong!

Slutpris
3 675 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 422 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2016-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finnboda Varvsväg såldes av oss 2016-10-21. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Finnboda Varvsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacka - Finnboda Hamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Chans att förvärva en välplanerad trerummare om 60 kvm i absolut toppskick! Fastighet med byggår 2014, belägen i ett mycket attraktivt och expansivt område i fantastisk varvsmiljö mellan Stockholm city och skärgården. Lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong (8 kvm) med eftermiddags- och kvällssol, generösa sällskapsytor, stilrent kök och badrum samt två bra sovrum. Mycket välskött förening med bl.a. en takterrass med slående utsikt för medlemmarna. Ett stenkast bort från bostaden finns SL-båten, vilken tar dig in till stan på ett smidigt och trevligt sätt. Busshållsplats ligger några hundra meter bort och på 6 minuter är man vid Slussen. Här bor du även med gångavstånd till populära Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Parkeringsgarage finns i fastigheten med direkthiss ända ner - välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration