Sök Meny
Såld

Nacka - Nacka - Finnboda Hamn / Finnboda Varvsväg 10 D, 3 tr

3:a i absolut toppskick med stor balkong!

Chans att förvärva en välplanerad trerummare om 60 kvm i absolut toppskick! Fastighet med byggår 2014, belägen i ett mycket attraktivt och expansivt område i fantastisk varvsmiljö mellan Stockholm city och skärgården. Lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor balkong (8 kvm) med eftermiddags- och kvällssol, generösa sällskapsytor, stilrent kök och badrum samt två bra sovrum. Mycket välskött förening med bl.a. en takterrass med slående utsikt för medlemmarna. Ett stenkast bort från bostaden finns SL-båten, vilken tar dig in till stan på ett smidigt och trevligt sätt. Busshållsplats ligger några hundra meter bort och på 6 minuter är man vid Slussen. Här bor du även med gångavstånd till populära Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Parkeringsgarage finns i fastigheten med direkthiss ända ner - välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Nacka / Nacka - Finnboda Hamn
Finnboda Varvsväg 10 D, 3 tr
Slutpris: 3 675 000 kr
Boarea: 60 kvm
Avgift: 3 422 kr/mån
Driftkostnad: 410 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka / Finnboda Varvsväg
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!