Gustaf De Lavals torg 8 / Nacka/Järla Sjö / Nacka / NACKA / Nyproduktion

Välplanerad tvåa i Gustaf de Lavals fabrikslokaler endast 10 minuter från Södermalm!

Slutpris
2 775 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 450 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3
Såld
2018-02-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustaf De Lavals Torg såldes av oss 2018-02-09. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Gustaf De Lavals Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacka/Järla Sjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt planerade tvåa i Gustaf de Lavals fabrikslokaler endast 10 minuter från Södermalm! Bli först med att flytta in i denna perfekt planerade tvåa i Gustaf de Lavals fabrikslokaler från förra seklets början! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och inredningen präglas av industrikänsla! Köket erbjuder bra arbetsytor och förvaring i ljusgrå skåp. Sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Genomgående parkettgolv samt kaklat badrum. Tillträde 10 januari 2018.
I turbinhallens södra del har föreningen ett spa med bubbelbad samt ett mindre gym för dess medlemmar. Läs gärna mer om projektet här https://www.ssmliving.se/vara-bostader/turbinhallen/
Här bor du i Järla Sjö med närhet till all tänkbar service men också fantastiska naturområden och vatten. Mycket goda kommunikationer till Slussen med Saltsjöbanan, buss eller bil. Med Saltsjöbanan eller bussar tar det bara nio minuter till Slussen. Sickla köpområde når du med en kort promenad.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration