Gustaf De Lavals Väg 6, 3 tr / Nacka/Järla Sjö / Nacka

Nyproducerad lägenhet med studiokänsla & 3,8 meter i takhöjd!

Utgångspris
2 995 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
46 kvm
Avgift
2 684 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Välkommen till en nyproducerad lägenhet med en fantastisk takhöjd om 3,8 meter samt fönstervägg och öppen planlösning i Gustav de Lavals gamla industrilokal. Bostaden ligger med bästa läge högst upp i huset och har fri utsikt över området. Snyggt kök med fina materialval. Underbart sovrum med stort fönsterparti och skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med kombimaskin. Hela bostaden präglas av en industrikänsla.

I föreningen finns ett spa med bubbelbad samt ett mindre gym för dess medlemmar. Här bor du i Järla Sjö med närhet till all tänkbar service men också fantastiska naturområden och vatten. På sommaren går det att njuta av ett dopp i Järla Sjön och träning i närliggande Hellasgården med både utegym, bastu, motionsslingor och minigolf!

Mycket goda kommunikationer till Slussen med Saltsjöbanan, buss eller bil. Med Saltsjöbanan eller bussar tar det endast 9 minuter till Slussen. Sickla köpområde når du med en kort promenad.

Välkommen på visning!

Bilder
Sponsrade länkar
Föreningens SPA
Visa alla 17 bilder
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande hall där du direkt möts av ljuset från fönsterväggen. Förvaring finns i garderob samt på hatthylla. Fin ekparkett som löper vidare genom hela bostaden.
 • Badrum
  Snyggt helkaklat badrum utrustat med wc, handfat med spegelskåp ovan, handdukstork samt dusch med glasvägg. Kombimaskin med extra förvaringsskåp ovan.
 • Kök
  Stilfullt kök med ljusgrå luckor. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt samt integrerad diskmaskin.
 • Vardagsrum
  Vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönsterväggen. Lättmöblerat med soffa samt övrigt möblemang. Takhöjd om cirka 3,8 m.
 • Sovrum
  Sovrum med fönstervägg och gott om plats för dubbelsäng. Rymlig skjutdörrsgarderob. Takhöjd om cirka 3,8 m.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  46 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  3 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1911/2018
 • Värme och ventilationsanl.
  Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX-system). Kanalisationen är generellt inbyggd med gipsskivor från schakt fram till don.
  Frånluft i kök och i badrum.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration behövs ej
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Com Hem är leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det finns totalt ca 120 platser i varierande storlekar. Föreningen har därför valt att prisdifferentiera platserna, den mindre typen av plats kostar 950 kr/mån och den större 1450 kr/mån. Utöver det finns det ett par MC-platser att hyra.

  Det är Parkando som förvaltar garaget åt föreningen, vill du ställa dig i kö kan du göra det i denna länk:
  https://cloud.parkando.se/internko/brf-turbinhallen
Ekonomi
 • Avgift
  2 684 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Kommentar, månadsavgift
  Till avgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 180 kronor för digitalt startutbud TV, telefoni bas och bredband 1000/1000 (500-1000 Mbits/s). Levereras av ComHem. Individuell mätning av el tillkommer även till måndagsavin. Du behöver inte teckna eget el-abonnemang.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  455 kr
 • Andel i förening
  0,35730 %
 • Pantsättning
  Lägenheten är pantsatt.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Turbinhallen.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen Turbinen registrerades hos Bolagsverket den 6 november 2014. Fastigheten består av fyra delar/byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshuset. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är nyproduktion. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierande storlek från 1-5 rum och kök, samt 2 stycken hyreslokaler, 1 skola och 1 garage i 2 våningsplan över mark.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Postboxar i entré och tidningshållare är placerade utanför lägenhetsdörren.

  Öppning av gymdel och SPA beräknas bli senare under sommaren 2018. Båda lokalerna ligger i anslutning till varandra på gaveln i byggnaden Turbinhallen med ingång från den befintliga balkongen som vetter ned mot Järla Sjö.

  Gymmet kommer att bestå av enklare gymutrustning såsom kettlebells, hantlar, medicinbollar, motionsmaskiner och andra funktionssmarta träningsredskap. Medlemmar i Brf Turbinhallen kommer att ha fri tillgång till gymmet. Mark Oogan som jobbar på Bonobo gym, kommer vid bokning finnas tillgänglig på gymmet för PT-timmar/klasser osv - allt beroende på vad som efterfrågas. Mark kommer from mitten av augusti finnas tillgänglig för bokningar. I samband med öppningen av gymmet kommer en närmre presentation av "hus-PT"!

  SPA-delen ligger vägg i vägg med gymmet och denna del kommer att vara bokningsbar via en app. SPA´t kommer att bestå av ett stort bubbelbad, bastu och dusch. Både SPA och gymdel kan stoltsera med ca 13 meter i takhöjd.

  Cykelparkering finns i båda garageplanen och dit kommer man med en elektroniska tagg. Det finns även cykelställ på Gustaf de Lavals väg.

  Det finns 3 st soprum som är belägna på Winborgs väg, Turbinvägen 5 och Gustaf de Lavals väg. I soprummet på Turbinvägen 5 kan man sortera hushållssopor, glas, papper, plast och wellpapp.
Området
 • Järla sjö är ett bostadsområde och en stadsdel inom kommundelen Sicklaön i Nacka kommun. En grundidé med Järla sjö var blandningen av arbetsplatser, bostäder och service. Här finns utmärkta kommunikationerna, det går tåg och bussar in till stan dygnet runt med täta turer - på mindre än tio minuter är man vid Slussen! Det finns även utmärkta cykelvägar in till city.

  Turbinhallen är medlemi Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.
 • Kommunikationer
  Tunnelbanans Blå linje ska förlängas från Kungsträdgården via Södermalm till Nacka centrum. Samtidigt ska den förlängas från Sofia, på Södermalm, till Sockenplan där den kopplas ihop med den gröna Hagsätragrenen. Därmed får Blå linje två grenar söder om city, en till Nacka och en till Hagsätra. En hållplats kommer att byggas för den nya blåa linjen vid nuvarande Saltsjö-Järla station som endast ligger ca 150 meter från Turbinhallen, där Saltsjöbanan också stanna).
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier