Henriksdalsringen 5

Henriksdalsringen 5

Slutpris

2 900 000 kr


Henriksdal— Nacka

Henriksdalsringen 5


Slutpris
2 900 000 kr

Henriksdal— Nacka

Stor 2,5:a med magnifik sjöutsikt över Stockholms inlopp!

I denna stora och ljusa 2,5:a (möjlig trea) bjuds på en magnifik sjöutsikt i östläge såväl som mysig samt inglasad balkong i västläge. På golvet ligger en snygg och genomgående trestavsparkett och väggarna är vitmålade. Den stora hallen med mycket plats för förvaring leder dig vidare till det ljusa och fräscha badrummet, arbetsköket, samt det lättmöblerade och stora vardagsrummet vars fönsterparti vackert ramar in Stockholms inlopp. I sovrummet har det byggts till en effektiv walk-in-closet i triangulärt utförande. Här får du gott om plats för både kläder, städmaterial och mer. Garageplats finns i samma trapphus och med bilen når du Södermalms innerstadspuls på ett par minuter. Direkt utanför dörren finner du en enorm och om sommaren grön och lummig innergård med lekplatser, fotbollsplan, förskola och uteplatser. Runt knuten finns 53:ans buss och med raska steg nås snabbt (5-7 minuter) Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. Närservice i form av ICA nära, kemtvätt, lokal krog och pizzeria ger komfort och tidseffektivitet i vardagen. Närheten till naturen, fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj gör det dessutom otroligt lätt att trivas i barnvänliga Henriksdalshöjden.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
68 kvm
Avgift
3 249 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-11-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.