Mjölnarvägen 20 A, 6 tr / Nacka - Kvarnholmen / Nacka

Exklusiv våning med magnifik havsutsikt och balkong i söderläge!

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea
92.5 kvm
Avgift
3 430 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mjölnarvägen såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Mjölnarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacka - Kvarnholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, exklusiv och ytterst välplanerad våning i toppskick. Stor, härlig balkong i soligt söderläge mot lugn innergård. Högt upp med slående havsutsikt mot Saltsjön och Djurgården, frontläge mot vattnet. Genomgående med stora fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Vackra trägolv i massiv ek (Kährs), speglade dörrar och högt i tak, ca 3,5 m. Smakfullt kök med exklusiva materialval och kvalitativa vitvaror. Två stilrena badrum med badkar, tvättmaskin/tumlare och smakfulla materialval. Bra förvaring med ett flertal garderobssektioner. För extern förvaring finns ett vindsförråd om ca 6 kvm. Möjlig 4:a med 3 sovrum. Lägenheten nyproducerades 2015 med exklusiva och påkostade materialval. Belägen invid strandpromenaden i populära Kvarnholmen. Låg avgift i stabil, äkta förening som äger marken. Garage finns, kostnad ca 1200 kr/mån. Rymlig, modern hiss som går rakt ner till garaget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.