Serenadvägen 36 / Nacka Forum / Nacka

Välplanerad 3:a med inglasad balkong i söderläge och enastående utsikt!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
84,5 kvm
Avgift
5 788 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Serenadvägen såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Serenadvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacka Forum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en välplanerad 3:a i högt läge på populära Serenadvägen ett stenkast från Nacka forum. Här erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmaskin, två bra sovrum, ett praktiskt och fullutrustat kök med rejäla arbetsytor och plats för stort matbord samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i rakt söderläge. Kapprummet och klädkammaren ger dig dessutom ordentligt med avhängnings- och förvaringsmöjligheter.

Bostaden ligger placerad mitt emellan ICA Maxi Stormarknad och Nacka Forum med sitt stora serviceutbud. På gångavstånd finns även Nyckelvikens fantastiska naturområde och Långsjöns promenadslinga och bad. Flertalet dagis och skolor finns i närområdet och många busslinjer från Nacka Forum når Slussen på 14-20 minuter. Föreningen äger ett garage med tillgång till 248 bilplatser och den nya tunnelbanestationen på gångavstånd från porten planeras att stå klar om 7-8 år.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration