Sök Meny
Såld

Nacka - Saltsjöqvarn / Sjökvarnsbacken 4

Möjligen 2 sovrum. Terrass. Öppen planlösning. Nära city med båt, tåg eller buss

FAST PRIS - om fler intressenter är benägna att köpa kan dock budgivning förekomma.

Fantastiskt ljus - Panoramaliknande fönster - Enorm terrass - Öppen planlösning - Potentiellt ytterligare ett sovrum - Högt i tak - Walk-in-garderob - God förening - Garage - Nära natur såväl som city.

Det panoramaliknande fönsterpartiet ger lägenheten ett fint ljusinsläpp. Den stora terrassen med lugnt läge ger känslan av en trädgård och är en fantastisk tillgång med de ytterligare 30 kvm. Ytor för socialt umgänge är goda tack vare att kök, matplats, vardagsrum och terrass gränsar till varandra. Genomgående parkettgolv skapar en varm och gedigen känsla vilket gör att bostaden håller ihop med en exklusiv känsla. Takhöjden på 3 m förstärker både ljusinsläpp och exklusivitet. Kaklat badrum med tvättpelare och golvvärme. Nära vatten, kommunikation, grönområden, restauranger och närservice. Med båt, spårbunden trafik, buss eller varför inte cykla eller gå är du snabbt inne vid Slussen, Södermalm, Hammarby Sjöstad eller Sickla. Strandpromenaden är ett naturligt inslag i vardagen och sätter guldkant på bostadsmiljön. Restauranger finns vid vattnet, gröna oaser runt hörnet, snabb access till närservice gör att du på en liten yta har det som ofta efterfrågas. Välkommen till visning! Välkommen till en bostad att njuta i!

Sponsrade länkar
Nacka / Saltsjöqvarn
Sjökvarnsbacken 4
Slutpris: 4 500 000 kr
Boarea: 68 kvm
Avgift: 3 962 kr/mån
Driftkostnad: 677 kr/mån
Rum: 2 rum (1-2 sovrum)
Såld: 2017-08-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka / Sjökvarnsbacken