Sjökvarnsbacken 4 / Saltsjöqvarn / Nacka

Möjligen 2 sovrum. Terrass. Öppen planlösning. Nära city med båt, tåg eller buss

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 962 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-08-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sjökvarnsbacken såldes av oss 2017-08-27. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sjökvarnsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltsjöqvarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS - om fler intressenter är benägna att köpa kan dock budgivning förekomma.

Fantastiskt ljus - Panoramaliknande fönster - Enorm terrass - Öppen planlösning - Potentiellt ytterligare ett sovrum - Högt i tak - Walk-in-garderob - God förening - Garage - Nära natur såväl som city.

Det panoramaliknande fönsterpartiet ger lägenheten ett fint ljusinsläpp. Den stora terrassen med lugnt läge ger känslan av en trädgård och är en fantastisk tillgång med de ytterligare 30 kvm. Ytor för socialt umgänge är goda tack vare att kök, matplats, vardagsrum och terrass gränsar till varandra. Genomgående parkettgolv skapar en varm och gedigen känsla vilket gör att bostaden håller ihop med en exklusiv känsla. Takhöjden på 3 m förstärker både ljusinsläpp och exklusivitet. Kaklat badrum med tvättpelare och golvvärme. Nära vatten, kommunikation, grönområden, restauranger och närservice. Med båt, spårbunden trafik, buss eller varför inte cykla eller gå är du snabbt inne vid Slussen, Södermalm, Hammarby Sjöstad eller Sickla. Strandpromenaden är ett naturligt inslag i vardagen och sätter guldkant på bostadsmiljön. Restauranger finns vid vattnet, gröna oaser runt hörnet, snabb access till närservice gör att du på en liten yta har det som ofta efterfrågas. Välkommen till visning! Välkommen till en bostad att njuta i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration