Tranvägen 2 / Saltängen / Nacka

Yteffektiv och ljus 3:a med balkong i sydostläge!

Slutpris
3 370 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 358 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tranvägen såldes av oss 2017-01-27. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Tranvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Yteffektiv och ljus 3:a i populära Saltängen som skapar ett bekvämt boende för de flesta. Här bor du några hundra meter ifrån alla tänkbara förnödenheter; för- och grundskola, idrottshallar, grön- och vattenområden samt livsmedelsbutik och pizzerior runt Ektorp Centrum. Drygt hundra meter från porten finner du busshållplatsen Skuru skola som tar dig till slussen på tjugo minuter under hela dygnet. En garageplats finns att förfoga för den nya medlemmen i föreningen. Lägenheten är disponerad enligt följande: Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla och i klädkammare. Dubbla rymliga sovrum som separeras med en effektiv garderobsvägg. Stort och ljust vardagsrum med balkong samt fönster i två riktningar. Fullutrustat kök med mycket plats för förvaring. Separat WC, samt badrum med badkar. Samtliga rum präglas av ljusa väggar och fin ljus parkett (ljusblå kakel i våtrum).

Sammantaget: en välplanerad lägenhet i ett lugnt och familjevänligt område att trivas i.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration