Sök Meny
Såld

Nacka - Saltängen / Tranvägen 2

Yteffektiv och ljus 3:a med balkong i sydostläge!

Yteffektiv och ljus 3:a i populära Saltängen som skapar ett bekvämt boende för de flesta. Här bor du några hundra meter ifrån alla tänkbara förnödenheter; för- och grundskola, idrottshallar, grön- och vattenområden samt livsmedelsbutik och pizzerior runt Ektorp Centrum. Drygt hundra meter från porten finner du busshållplatsen Skuru skola som tar dig till slussen på tjugo minuter under hela dygnet. En garageplats finns att förfoga för den nya medlemmen i föreningen. Lägenheten är disponerad enligt följande: Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter på hatthylla och i klädkammare. Dubbla rymliga sovrum som separeras med en effektiv garderobsvägg. Stort och ljust vardagsrum med balkong samt fönster i två riktningar. Fullutrustat kök med mycket plats för förvaring. Separat WC, samt badrum med badkar. Samtliga rum präglas av ljusa väggar och fin ljus parkett (ljusblå kakel i våtrum).

Sammantaget: en välplanerad lägenhet i ett lugnt och familjevänligt område att trivas i.
Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Nacka / Saltängen
Tranvägen 2
Slutpris: 3 370 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 3 358 kr/mån
Driftkostnad: 280 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka / Tranvägen