Ekhamravägen 1

Ekhamravägen 1

Slutpris

4 750 000 kr


Norra Sorunda— Nynäshamn

Ekhamravägen 1


Slutpris
4 750 000 kr

Norra Sorunda— Nynäshamn

Mysig familjevilla med ett lantligt drömläge!

FAST PRIS!

Välkommen till denna stora villa med ett härligt läge vid fina ängar där du har en fantastisk soluppgång på morgonen och en häftig kvällsdagg som kryper längs ängarna på kvällen. Här bor du i ett familjevänligt område och lantligt nära naturen, med endast ca 40 minuter från Stockholm city med bil. För den icke bilburna går bussen direkt utanför huset.

Här kan man drömma sig bort och skapa lummiga trädgårdar eller en pool på denna underbara plana tomt. Det finns även en härlig altan som bjuder in till stora sociala tillställningar. Nybyggt förråd och gott om plats för flertalet bilar på uppfarten. I detta rymliga hus hittar du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en trevlig atmosfär, två helkaklade badrum, tvättstuga med groventré, 3,5 sovrum, allrum på övreplan och en tomt många drömmer om. På tomten finns även ett magisk odlingsland som är den perfekta platsen för harmoni och för de som vill bli mer självförsörjande.

Anmäl intresse redan idag. Varmt välkommen till Ekhamravägen 1 !


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
29 505 kr/år
Tomtarea
2 010 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-14

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Ekhamravägen såldes av oss 2021-10-14. Se alla våra försäljningar i Norra Sorunda samt även på Ekhamravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.