Skogsuddsvägen 7

Skogsuddsvägen 7

Slutpris

2 210 000 kr


Norra Sorunda— Nynäshamn

Skogsuddsvägen 7


Slutpris
2 210 000 kr

Norra Sorunda— Nynäshamn

Fantastiskt belägen fastighet i vacker miljö!

Välkommen till denna sällsynta chans att förvärva detta charmiga hus beläget i underbar miljö! Här kan man njuta av utsikten över den generösa naturtomten och inte den allt så ovanliga synen av älgar, rådjur och kvittrande fåglar. I trädgården kan man njuta av utmärkta sollägen under sena sommarkvällar och under kyliga vinterdagar samlas man kring den varma, öppna spisen som har en hög mysfaktor.

Man välkomnas till fastigheten av den stora, grusade uppfarten där det finns gott om plats för biluppställning för flertalet bilar. Huset är disponerat på ett plan och har en genomtänkt planlösning med två sovrum och inbjudande allrum med generöst ljusinsläpp som bjuder in en till den härliga altanen där man kan njuta av sol och långa grillmiddagar med släkt och vänner. På tomten finns dessutom en gäststuga och goda förvaringsmöjligheter finns i förrådsboden.

Kort promenadavstånd till vackra Vädersjön där sångsvanen, tranan och lärkfalken hör till de bofasta fåglarna. Fin utsikt över sjön får man från det hisnande branta Vädersjöberget som stupar nästan lodrätt ner i vattnet på sjöns östra sida.

Unik möjlighet att förvärva denna underbara fastighet där man kan njuta av naturens lugn och stressfria, inspirerande miljö året om! Varmt välkomna till en upplevelse på plats!


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
14 300 kr/år
Tomtarea
1 948 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.