Sök Meny
Såld

Norrtälje - Gryta / Norrtälje Gryta 1:33

4,4 hektar sjötomt med skog och hagar

Nu finns nu chansen att forma din dröm genom att förvärva denna sjötomt. Tex lämpar sig fastigheten för hästgård eller liknande. Idag finns förhandsbesked på bygglov för både villa 100 meter från vattnet samt stall. Marken på 4,4 ha består både av stängslade och dikade hagar samt skog som mynnar ut till Grytsjön. Rejäla ytor som möjliggör att ha flertalet djur på bete samt en högre del av fastigheten som sträcker sig fram till sjön. Tomten ligger utanför detaljplan så det finns inga direkta restriktioner om hur stort man får bygga. Tomten är en "råtomt" som ej är förberedd med avlopp.

Gryta är ett trevligt och omtyckt område som växer! Här finns idag både hästgårdar, tomtområden och hus från tidigt 1900-tal. Åk gärna ut och titta och hör av dig så berättar jag mer om vad denna fastighet kan erbjuda!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Gryta
Norrtälje Gryta 1:33
Slutpris: 1 100 000 kr
Tomtarea: 44000 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Norrtälje Gryta 1:33
Såld: 2017-01-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje