Solparksvägen 13, lgh E1204 / Solbacka / Norrtälje / Nyproduktion

Välplanerad tvåa med stor balkong

Brf Strandängen
Slutpris
1 710 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 758 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-10-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solparksvägen såldes av oss 2016-10-11. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Solparksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en väldisponerad tvåa om 60 m² med stor balkong i sydvästläge med utsikt ner mot Norrtäljeviken från gavelsidan. Trevligt planerad med fönster åt två håll och balkong i västerläge. Hög grundstandard där du som är med från start kan sätta din egen personliga prägel på inredningen. Här bor du modernt och komfortabelt med närhet till både hav, stad och natur. Ett kännetecken för lägenheterna i är de väldisponerade planlösningarna med en generöst tilltagen uteplats eller balkong i härliga utsiktslägen. Till varje lägenhet hör även ett lägenhetsförråd. Välkommen hem till Solbacka Strand, ett nyproducerat skärgårdsboende i den vackra småstaden Norrtälje.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration