Vreta ängsväg 30

Vreta ängsväg 30

Slutpris

1 620 000 kr


Frötuna - Vreta— Norrtälje

Vreta ängsväg 30


Slutpris
1 620 000 kr

Frötuna - Vreta— Norrtälje

Åretruntboende på vacker insynsskyddad naturtomt, nära bad & service!

Fint vinterbonat fritidshus om 55 kvm på vacker insynsskyddad natur- och trägårdstomt längst in på återvändsgata, Vreta Ängsväg!

Huset passar likväl för den som vill bo permanent som för sommargästen. Här har ni alla tänkbara bekvämligheter så som fullt maskinellt utrustat kök, vardagsrum öppet mot kök med fin murstock, ett stort sovrum, duschrum med wc, inglasat uterum och stor altan med inbyggd pool. Blir gästerna många finns gäststugan med vedeldad bastu på tomten. Sommartid njuter man både av den härliga altanen och inglasade uterummet som har ett utmärkt insynsskyddat läge, där solen strålar från förmiddag till kväll.

Tomten är generös med sina 2068 kvm och gränsar till allmänning som fint ramas in av ett stort berg. Högt belägen och sydväst vänd tomt med rofylld utsikt. En ljus och fin tomt med många uteplatser, gräsytan både framför och bakom huset, grusgångar, perenner, bergshällar och flaggstång. ramas fint in av ett stort berg och lövträd. Med sitt höga läge når solens strålar tomten under hela dagen och här finns ytor och plats för alla sommarens lekar och spel. Genom en kort promenad på ca 800 meter genom skogen når ni Holmsjön för ett härligt bad. Lite längre bort, ca 5 km, finns populära Marholmen med härligt bad och restaurang.

Fastigheten är belägen endast ca 10 minuter med bil från centrala Norrtälje och har ett perfekt pendlarläge. Ett naturskönt och lugnt område med fina skogspromenader. Busshållplatsen finner vi ca 200 meter från tomten. Endast ca 2 minuter bort ligger också Vreta handel som har affär, bensin och pizzeria. Grundskola samt förskola finns 2,5 kilometer bort.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
16 500 kr/år
Tomtarea
2 068 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-01-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Vreta ängsväg såldes av oss 2020-01-15. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vreta ängsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.