Karlssons väg 4

Karlssons väg 4

Slutpris

2 850 000 kr


Baltora— Norrtälje

Karlssons väg 4


Slutpris
2 850 000 kr

Baltora— Norrtälje

Sommardröm med kommunalt v/a, morgondopp runt husknuten och båtplats!

En välskött sommardröm om 80 kvm med åretruntstandard beläget på vackra Rådmansö i omtyckta Baltora, bara en timme från Stockholm. Morgondopp finns bara 250 meter från husknuten. Huset fördelas på härliga sällskapsytor, inglasat uterum, fint lantligt kök fullt maskinellt utrustat med nya vitvaror, matplats för 4-6 personer, vardagsrum med utgångar till altan och vacker braskamin i täljsten, två bra sovrum, nytt läckert helkaklat duschrum med wc och tvättmaskin.

Stor härlig altan som ligger i alla fyra väderstreck! Det inglasade uterummet som förlänger utesäsongen ligger i perfekt solläge, sydväst. Det går enkelt att öppna upp med skjutdragbara dörrar. Här ryms hela familjen för middagar på både vår- och höstkanten. Under högsommaren flyttas matplatsen ut till den intill liggande altanen som också är ett perfekt soldäck. Vid ingången på entrén , sitter du skyddat intill husets väggar och njuter av en god frukosten i morgonsolens stålar.

Fin södervänd uppvuxen trädgårds-och naturtomt om 2262 kvm. Solig och tillgänglig trädgård med vackra berghällar, plans gräsytor för lek och spel. I trädgården växer plommonträd, lavendel och rosor. Här finns också en fin trädkoja som är uppskattad av dom små. På tomten finns en gäststuga om 15 kvm med egen altan, snickarbod, förråd och vedbod.

Kommunalt vatten och avlopp drogs in 2016, fiber är indraget och man har en generös byggrätt på 10% av tomtareal. Det här är ett hus som passar både som permanentboende och som för den kräsne sommargästen med hög standard.

Nära till fin badstrand som passar både stora och små på bekvämt gångavstånd ca 1,2 kilometer från huset. Båtplats i välskött småbåtshamn med Y-bommar finns 850 meter bort. Härifrån kommer du ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och Roslagens fina skärgård. Det finns också en insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Åretrunt öppen matbutik finns fyra kilometer bort i Spillersboda och Vreta. SL-buss 630 samt 631 trafikerar närområdet och finns på bekvämt gångavstånd bara 1 kilometer från huset. På cykelavstånd ligger populära Rådmansö bageri, Spillersboda kommunala badstrand och Håtö gård med hästar och ponnyridning. Till Norrtälje är det endast 10 minuter med bil.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
34 782 kr/år
Tomtarea
2 262 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Karlssons väg såldes av oss 2020-04-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Karlssons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.