Gubbuddsvägen 8

Gubbuddsvägen 8

Slutpris

3 100 000 kr


Södersvik— Norrtälje

Gubbuddsvägen 8


Slutpris
3 100 000 kr

Södersvik— Norrtälje

Guldkant på tillvaron!

Välkommen till denna idyll i vackra Roslagen. Här får du ett hus med magiskt läge med havsglimt. En kort promenad från huset, ca 200 meter hittar du samfällighetens egna badplats samt brygga där du har din båtplats. Det här området delas bara av 9 fastigheter och är något utöver det vanliga. En vacker vik som lätt tar dig vidare ut i skärgården där du kan upptäcka kobbar och skär, varför inte ta en sväng till Gräddö eller besök, Fejan, Blidö, Arholma. Du har oändliga möjligheter att upptäcka vår skärgårds vackra öar och omgivningar. En kort bit från huset finns Rådmansö bageri dit du kan cykla och köpa nybakt bröd, ta en av de stora färjorna över till Åland, besöka Håtögård eller åka på safari vid Samtorpsgård. Blir du någon gång rastlös i stugan finns det massor i din närmiljö att hitta på!
Huset är en timmerstuga som någon gång transporterats hit från Sörmland och byggts till på plats. Huset har en genomgående charm, stor vacker braskamin i mitten av huset, du har ett fullt utrustat kök med hög bekvämlighet. Intill finns separat sovrum samt ett helkaklat duschrum med wc. Altan med bra solläge som ligger i anslutning till huset. Från köket och baksidan av huset glimtar du viken som ligger strax bakom.
Längre ner på tomten finns nybyggt gästhus (2014) som är utrustat med eget duschrum även det med wc samt köksdel och många sovplatser. Huset har även separat förrådsdel. Längre upp på tomten finns charmig mindre gäststuga.
Tomten är praktisk, huvudhuset är placerat på höjden, vilket gör att du är insynsskyddad, har ett fantastiskt solläge samt vacker utsikt. Stor och härlig gräsyta som lämpar sig perfekt för lek och spel.
Det här är ett ställe med en rogivande miljö dit du åker för att njuta av livet och sätta guldkant på tillvaron. Varmt välkommen på visning!
Tillträde kan ske omgående.


Boarea/biarea
60/30 kvm
Driftkostnad
12 343 kr/år
Tomtarea
2 596 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-07-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Gubbuddsvägen såldes av oss 2020-07-16. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gubbuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.