Sandgatan 9B

Sandgatan 9B

Slutpris

1 750 000 kr


Norrtälje - Sandkilen— Norrtälje

Sandgatan 9B


Slutpris
1 750 000 kr

Norrtälje - Sandkilen— Norrtälje

Hemtrevlig 2:a med generösa ytor på populär adress!

Ta chansen att förvärva en hemtrevlig 2:a om ca 60m² med generösa ytor!

Hemtrevlig 2:a med välkommande hall med flertalet inbyggda garderober med god förvaringsplats, gediget sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Ljust och modernt kök med matplats intill fönstret, stort och luftigt vardagsrum med god plats för soffgrupp och TV-Möbel, här finns möjligheten att bygga till en sovalkov om det så önskas. Från vardagsrummet nås den mysiga inglasade balkongen i väst, här avnjuter man en trevlig middag medans ögonen vilar på kvällssolen och utsikt över föreningens innergård.
Tvättstuga i huset, källarförråd ingår om ca 4m², parkeringsplats finns tillgänglig att hyra för en låg peng samt bra avgift. Oslagbart läge om man söker ett lugnt område men närhet till natur och pulsen, på en promenad om ca 10 minuter är du antingen mitt i Norrtäljes stadskärna eller mitt i natur med vacker omgivning, valet är ditt!

Brf Sandkilen - Omtyckt förening belägen i barnvänligt område med närhet till natur! Runt hörnet når du en av Norrtäljes vackra sjöar nämligen lommarsjön samt Vigelsjö naturreservat som erbjuder vacker natur alla årstider med välordnat promenadstråk Föreningen har en välskött och trevlig innergård med lekplatser och fina ytor för umgänge. På ca 10 minuters promenad är du nere vid stora torget med flertalet butiker, restauranger och mysig och anrik miljö! Flertalet mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är sin expansionsfas och har satt en fin prägel till stadskärnan, vacker och trevlig promenadgång längs Norrtäljeviken via hamnen eller societetsparken får ej missas!

Om en bilfärd på ca 10 minuter når du Sportcentrum med stora friidrottsplaner, isrink både inne och ute, Friskis & svettis samt flera fotbollsplaner. På cykelavstånd finns vacker natur och välordnade springspår både vid campus och fågelsångens elljusspår. Stormarknader nås på 10 minuters promenad vid Knutby torg med flertalet butiker med allmän service och populära Padel Center. Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2019): kr

Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, 10 min lugn promenad till bussen, sedan resa i dubbeldäckarna med WIF fram till hållplats Danderyds sjukhus på ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående på ca 10 minuters bilfärd.

Kommunen har förövrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en Kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskans enligt överenskommelse.

Så ta chansen innan någon annan gör det, hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
59.3 kvm
Avgift
2 980 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Sandgatan såldes av oss 2021-09-23. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Sandgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.