Södra Rådavägen 98

Södra Rådavägen 98

Slutpris

1 600 000 kr


Södra råda— Norrtälje

Södra Rådavägen 98


Slutpris
1 600 000 kr

Södra råda— Norrtälje

Sommaridyll med rofyllt läge nära badsjö & naturreservat

Välkommen till Södra rådavägen 98, ett välskött vinterbonat fritidshus i natursköna Roslagen med rofyllt läge och nära badsjö i naturreservat. Huvudhuset om 62 kvm rymmer tre sovrum, vardagsrum med braskamin och kök med utsikt över fälten, helkaklat duschrum från 2016 med wc, tvättmaskin, fiber indraget och stor härlig altan i vinkel med bästa solläge. På tomten finns en gäststuga som rymmer fyra bäddar. Lättskött naturtomt med bärbuskar, ståtliga tallar och en plan gräsmatta perfekt för lek. Råda ligger i en mysig och lantlig omgivning med grusvägar, ängar, bondgårdar, söta torp och vackra Rådasjön.

SL-busslinje från Norrtälje tar dig ut och stannar med gångavstånd ca 1 kilometer från huset. Bara några hundra meter bort ligger omtyckta och barnvänliga badstranden vid Rådasjön. För den som vill åka båt ligger Ramviken (saltsjö) fem kilometer bort. I charmiga byn Älmsta sex kilometer bort finns ica-butik, restauranger, service samt busstation.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
17 200 kr/år
Tomtarea
2 135 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Södra Rådavägen såldes av oss 2020-09-05. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Södra Rådavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.