Kristineholmsvägen 4

Kristineholmsvägen 4

Slutpris

6 800 000 kr


Norrtälje

Kristineholmsvägen 4


Slutpris
6 800 000 kr

Norrtälje

Lohärad - möjligheternas hus från 1800-talet

Välkommen till Klockargården - ett drömboende i äldre stil. Huset är från 1875 och har fungerat som skola fram till 1960- talet. Många rum med bevard charm och takhöjd på 2,7-3,2 m ger en härlig atmosfär. De många eldstäderna förgyller känslan ytterligare. Stort lantkök, flera sovrum, möjlighet till en egen lägenhet och ett flertal allrum samt en stor skolsal ger många möjligheter. På vinden ges ytterligare möjligheter med den stora vackra råvinden om ca 60 kvm.

Mot söder finns en härlig altan. Underbar solig och uppvuxen trädgårdstomt med gamla fruktträd, bärbuskar och perenner kombinerat med gräsmattor och grusgångar till en vacker helhet. Tomten med perenner och alla blommor ger årstiderna dess karaktär.

På fastigheten finns också ett förråd om 15 kvm samt ett äldre hus/bod/snickarverkstad om 60 kvm med renoveringsbehov. En fantastisk fastighet med många möjligheter.

Till Norrtälje ca 10 min och busshållplats finns utanför fastigheten.


Boarea/biarea
220/60 kvm
Driftkostnad
25 669 kr/år
Tomtarea
2 803 kvm
Rum
6 rum (2-4 sovrum)
Såld
2021-03-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kristineholmsvägen såldes av oss 2021-03-24. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kristineholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.