Odengatan 8 C

Odengatan 8 C

Slutpris

2 600 000 kr


Kristallen— Norrtälje

Odengatan 8 C


Slutpris
2 600 000 kr

Kristallen— Norrtälje

Bekvämt och trevligt boende på optimalt läge!

Välkommen till populära Kristallen och denna genomgående och trevliga lägenhet. Här får du en lägenhet som ger dig ett bekvämt boende. Stora social ytor, två sovrum, bra förvaring i form en av ett förråd i lägenheten. Köket är ljust och praktiskt med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter, från köket har du utgång till den stora inglasade balkongen där du kan njuta av solen till sent på kvällen och inte att förglömma den vackra utsikten över takåsarna. Huset har hiss och rymliga trapphus. Föreningen tillhandahåller både parkeringsplatser och garageplatser, till dessa är det separat kö. Väl omhändertagen förening med vackra gröna ytor. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra när gäster tittar förbi.
Läget är optimalt då du har närhet till det mesta. En kort promenad ifrån huset finns Norrtälje busstation, där du bland annat kan ta bussen 676 till Stockholm. Pendlarbussarna har generöst med avgångstider och det går utmärkt att pendla.
Du bor som sagt på gångavstånd till det mesta, mataffär, apotek, handelstorg med mera. Du bor granne med Norrtäljes stadskärna som bjuder på en småstadsidyll där du hittar ett bra utbud av restauranger och butiker. Vill du gå en promenad finns det oändliga valmöjligheter, vacker natur, stadspromenad, varför inte ta dig ner till nya Hamnen som har gett liv till en spännande arkitektur, härligt miljö och vacker utsikt.
Det går att ta sig till lägenheten via Narvagatan 26, hiss finns.

Den här lägenheten har DET.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 442 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Odengatan såldes av oss 2020-10-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Odengatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.