Gåstorpabacken 4

Gåstorpabacken 4

Slutpris

3 500 000 kr


Grovstanäs— Norrtälje

Gåstorpabacken 4


Slutpris
3 500 000 kr

Grovstanäs— Norrtälje

Grovstanäs - fräscht fritidshus med härligt söderläge

Välkommen till Gåstorpabacken 4. Ett eget litet paradis som passar både dig som söker permanent- och fritidsboende. Huset har på ett mycket smakfullt sätt renoverats till det fina skick det nu är i så det är bara att flytta in och börja njuta.

Här finns alla små detaljer man vill ha för att njuta fullt ut på en fridfull plats i Roslagen. Kök och vardagsrum som bjuder in till sociala stunder och takhöjd upp i nock samt utgång via dubbeldörrar som suddar ut gränsen mellan inne och ute, man kan se framför sig hur grillkvällen pågår. Allt är genomtänkt och noga utvalt med till exempel grått smakfullt kök med den nyinstallerade vedspisen, vitmålad och laserad liggande panel och de gråmålade sovrummen, allt det tillsammans skänker huset den karaktär det förtjänar. Nytt kaklat badrum med skön klinkergolvvärme med både badkar och dusch ger det lilla extra. Stort altandäck i sydväst ger sol hela dagen. Under altandäcket finns entrén till en mindre källare med snickarverkstad.

På tomten finns även ett gästhus med 4 bäddplatser, ett mindre kök (med vintervatten) och förbränningstoalett samt ett förråd.

Ett fritidshus för åretruntbruk som renoverats till mycket bra skick.

Fin tomt som sluttar mot söder och ger sol hela dagen.

Till fastigheten ingår det en båtplats som man övertar ( plasteka med 10 hk motor ingår).

På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder . Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
21 057 kr/år
Tomtarea
2 249 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Gåstorpabacken såldes av oss 2020-10-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Gåstorpabacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.