Ösbyholms allé 1

Ösbyholms allé 1


Ösbyholm— Norrtälje

Ösbyholms allé 1



Ösbyholm— Norrtälje

Smakfull idyll i vackra Ösbyholm

Välkommen till detta väl omhändertagna och gedigna hus i vackra Ösbyholm. Här bor du i ett vackert och representativt hus, som byggdes 2012, och har genomgående hög standard och smakfulla materialval. Entréplanet bjuder på generösa men ombonade ytor som har plats för många men samtidigt ger en mysig känsla. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats i burspråk och en kamin med täljsten är två av faktorerna som gör denna yta så inbjudande. Entréplanet erbjuder också generös hall, tvättstuga, badrum och ett sovrum. Vackra fönster med gott om ljusinsläpp och vackra vyer när man tittar ut. Från både kök och vardagsrumsdelen leder dubbeldörrar dig ut till altanen och gränsen mellan ute och inne suddas ut. På det övre planet finns allrum och tre sovrum. Här finns också ett större badrum med bastu.

Fastigheten är inramad av en gärdesgård. Tomten är varierad och kuperad och har både frukt- och björkträd. Här njuter du av lugnet och vackra miljöer, en plats där drömmen om livet på landet kan bli sann.

På 10 minuters promenadavstånd når man badplats vid Holmsjön och området erbjuder vackra strövområden och omgivningar med sann Roslagskänsla. Med bil till Norrtälje 10 min, Stockholm 50 min och till skola/förskola 5 min.


Boarea
180 kvm
Driftkostnad
32 786 kr/år
Tomtarea
3 146 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Ösbyholms allé såldes av oss 2020-10-06. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Ösbyholms allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.