Tisslinge backe 12

Tisslinge backe 12

Slutpris

1 600 000 kr


Roslags-Bro— Norrtälje

Tisslinge backe 12


Slutpris
1 600 000 kr

Roslags-Bro— Norrtälje

Högt beläget fritidshus med mycket sol och hög mysfaktor

Njut av solen hela dagen från den högt belägna altanen i sydläge eller välj kvällssolen från trädäcket på husets baksida. Tomten är stor på 3 060 m² och ger en ljus och inbjudande känsla. Här finns öppna ytor för härliga sommaraktiviteter, berg i dagen samt fina skogspartier.

Fritidshuset är på 57 m² inklusive ett isolerat uterum. Entrén till huset är från den stora, härliga och högt belägna altanen. Från hallen nås badrummet och de två sovrummen innan du kommer in i köket. Köket är väl utrustat med gott om förvaringsutrymmen, diskmaskin, kyl/frys, spis och fläkt. Flertalet fönster i huset är blyinfattade och bidrar till den höga mysfaktorn. I vardagsrummet finns den murade öppenspisen som ger härlig värme kulna dagar, här finns också plats för både matbord och soffgrupp. Även här finns förvaringsutrymmen i form av väggfasta över- och underskåp i furu som smälter fint samman med husets karaktär.

Fastigheten har både ett gästhus och en gäststuga. Gästhuset är på ca 20 m² med tre små rum/utrymmen där två av rummen/utrymmena har plats för säng. I anslutning till gästhuset finns ett verkstadsförråd med el samt en vedbod. Gäststugan är på 10 m² och har två mycket praktiska platsbyggda sängar med förvaringsutrymme.

Vatten och avloppsfrågan är löst då fastigheten har egen brunn, WC går till sluten tank och BDT till infiltrationsbädd. Samfälligheten sköter vägarna vinter som sommar.

Närmaste sjö är Ösmaren där det finns möjlighet att ha mindre båt och på andra sidan sjön vid Bredsätra finns en badplats, dit är det ca 4 km eller 5 minuter med bil. Till närmaste busshållplats är det ca 2 km.


Boarea
57 kvm
Driftkostnad
19 581 kr/år
Tomtarea
3 060 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-12-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.