Åkeröstigen 13

Åkeröstigen 13

Slutpris

1 075 000 kr


Åkerö— Norrtälje

Åkeröstigen 13


Slutpris
1 075 000 kr

Åkerö— Norrtälje

Insynsskyddad byggklar naturtomt i sydväst, kommunalt V/A, fiber. Nära buss, bad- & båtplats!

I Rådmansös äldsta by Åkerö ligger denna lättskötta och insynsskyddad naturtomt om 1057 kvm. En kort promenad bort genom skogen ligger den omtyckta badplatsen. En optimal villa- och fritidshustomt längst in på återvändsväg som gränsar till allmänning. Högt belägen tomt med fin utsikt över fält och skog. Tomten är sydväst vänd och större delen ligger väl skyddad från insyn. Observera att bekvämligheter som kommunalt vatten/avlopp är betalt samt el och fiber är framdraget till tomtgräns. Detaljplanen för Åkeröstigen gör det enkelt och smidigt att få bygglov och du får bebygga fastigheten med 140 kvm byggnadsarea (huvudbyggnad) enplanshus samt 60 kvm uthus/gäststuga/garage. Norrtälje kommun har snabb och smidig hantering av bygglov. Säljarna har förberett bygglov och långt gånga planer med Huddikshus som kan hjälpa till med ritningar och bygglovshandlingar vid intresse att bygga hus via dom.

Ett rofyllt läge med byggklar tomt nära bad och båtplats. Bara 500 meters promenad bort ligger Åkeröfjärden som mynnar ut i havet med en välskött, barnvänlig kommunal badplats med sandstrand och brygga att dyka från. Båtplats ligger vid Skäret på lika nära avstånd från huset, och där finns även härliga klippor och en mysig badbrygga att dyka i det blå ifrån. Härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats.

Tio minuters bil- eller bussfärd bort ligger skärgårdsidyllen Gräddö med båthamn, lanthandel, caféer och restauranger. Strax före dess kan du svänga av till Samstorps gård där du kan åka på vildmarkssafari och besöka den uppskattade gårdsbutiken eller äta lunch i det vackra omkringliggande landskapet. Fem minuter åt motsatt håll finns Roslagens bästa bageri, Rådmansö bageri i Södersvik. Från Gräddö eller Räfsnäs brygga tar du dig enkelt ut i skärgården med reguljär båttrafik och från Kapellskär tio minuter bort från torpet kan du ta Ålandsfärjan till Mariehamn, året runt. På 15 minuters bilavstånd från huset ligger Norrtälje med flera stormarknader, Systembolag och allehanda andra affärer och kulturevenemang.

Åkeröstigen 13 är idealt för dig som vill ha en privat tillflykt i Roslagen med närhet till havet, eller för barnfamiljen som vill ha bekvämligheter och tillgång till bad och lek. För dig som inte åker bil tar SL-bussen dig hela vägen fram.

Snabbt tillträde är givetvis möjligt. Välkommen hem till ditt alldeles egna smultronställe.

Varmt välkommen att åka ut och titta på tomten!


Driftkostnad
1 662 kr/år
Tomtarea
1 057 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE ÅKERÖ 1:99
Såld
2021-03-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Åkeröstigen såldes av oss 2021-03-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Åkeröstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.