Trädgårdsgatan 4A

Trädgårdsgatan 4A

Slutpris

2 220 000 kr


Centralt— Norrtälje

Trädgårdsgatan 4A


Slutpris
2 220 000 kr

Centralt— Norrtälje

Fantastisk vindslägenhet med balkong & vacker utsikt!

Välkommen till Trädgårdsgatan 4A, en exklusiv tvåa i nyskick på 55 kvm (ca 80kvm golvyta) i attraktiva Brf Prästträdgården. Här bor du högst upp i huset på gaveln med Norrtäljes bästa läge, intill Norrtäljeån och Norrtälje stad. Utsikten, ljusflödet och den höga standarden sätter tonen på den här lägenheten. Lägenheten har ett exklusivt kök med all maskinell utrustning man kan önska. Vidare finns vardagsrum med utgång till balkongen via dubbeldörrar som bjuder på kvällssol och ett stort sovrum för plats för en dubbelsäng. Lägenheten har två kattvindar varav ena är en klädkammare den andra är omgjord till ett extra rum. Stilrent helkaklat badrum. På den mysiga balkongen strålar kvällssolen med mysiga omgivningar.

Brf Prästträdgården är en ombyggd prästgård med centralt och perfekt läge. Här har du närhet till det mesta. En kort promenad bort finns Norrtälje centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Busstorget ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med korta mellanrum. Härliga promenadstråk längs med Norrtäljeån, naturområdet Nordrona med elljusspår och badplatser vid sjön Lommaren och Kärleksudden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 329 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.