Lågarö bryggväg 39

Lågarö bryggväg 39

Slutpris

6 000 000 kr


Lågarö— Norrtälje

Lågarö bryggväg 39


Slutpris
6 000 000 kr

Lågarö— Norrtälje

Fritidshus med havutsikt!

Välkommen till detta fritidshus med magisk utsikt över havet.
I en av dom bästa lägena på Lågarö Bryggväg har ni ett vinterbonat fritidshus där brygga/båtplats ingår. Utsikten talar för sig själv där ni ser utöver badstranden och havet strax nedanför fastigheten.
Båtplatsen tar ca 2 min att gå till där det är Y-bommar för varje plats. Man betalar in 250 kr/år för dess underhåll. Det finns flera badställen på Lågarö och något som passar alla.
Tomten är generös med möjligheter att skapa ett drömboende.

Huset på 50 kvm erbjuder kök med matplats, badrum med wc och dusch, vardagsrum samt ett sovrum. Från matplatsen i köket har ni utgång till det inglasade uterummet. Från hela huset kan du njuta av vyn över den vackra viken.
Gästhuset innefattar ett allrum/sovrum och ett sovrum med plats för våningssäng. I gästhuset finns också tvättmaskin med utrymme för tork och en bastu.
Borrad brunn och vattentoalett med tillstånd runt 90-talet. Fiber är indraget och betalt men inte valt någon operatör. det är öppet fiber genom IP-Only.

Området är fint ordnat med en välskött samfällighet. På Lågarö andas det fridfullhet.
I samfälligheten finns dessutom bastu som du får nyttja med en badbrygga nedanför, fotbollsplan och boluebana. Intill bastun brukar gemensamt midsommarfirande äga rum.
Se översikt bland filer om Lågarö historia.

I Södersvik finns Rådmansö bageributik med färskt bröd och fantastiskt goda bullar. Till Norrtälje är det ca 20 minuters bilresa och till Stockholm ca 1 timme. SL-buss stannar i Södersvik ca 2,5 km från huset. Ett verkligt härligt sommarnöje!
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
50/20 kvm
Driftkostnad
17 175 kr/år
Tomtarea
2 579 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-05-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Lågarö bryggväg såldes av oss 2021-05-04. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Lågarö bryggväg.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.