Rösavägen 172

Rösavägen 172

Slutpris

5 700 000 kr


Norrtälje

Rösavägen 172


Slutpris
5 700 000 kr

Norrtälje

Enplansvilla med dubbelgarage!

Välkomna till en väldigt välskött enplansvilla med dubbelgarage och perfekt pendlarläge.
En plan och stor tomt med sol från morgon till kväll. Lyxig gräsmatta för lek och spel angränsar altanen på baksidan. Altanen på ca 80 m2 har ett spabad samt gott om plats för utemöbler.
I anslutning har ni också en inglasad altan på 15 m2 som funkar utmärkt som matplats vid trevliga sommarkvällar. Det finns också en friggebod med isolerat golv och el där utemöblerna passar utmärkt på vintern.

Huset på 140 m2 erbjuder tre sovrum. Det stora sovrummet har en egen liten walk-in closet och ett eget helkaklat badrum.
Dom två mindre sovrummen som ändå är rymliga ligger på varsin sida av det andra badrummet som också är helkaklat. Båda badrummen har dusch, wc, kommod och tvättställ.
Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning med en halvskiljevägg som avgränsar. Här är det takhöjd upp till nocken och en härligt luftig miljö. Från vardagsrummet har ni utgång till inglasade altanen.
Köket är stort och i mycket gott skick. Massor av förvaringsutrymmen, köksö och gott om plats för en större matplats. Platsbyggd ugn och micro, Kyl/frys från husqvarna och diskmaskin som är utbytt 2020 är en Electrolux. I tvättstugan som också är utgång till garaget erbjuder tvätt och torktumlare, diskbänk med tvättställ samt bergvärme från IVT. Här finns också plats för torkning av kläder.
Dubbelgaraget med automatisk garageport har plats för två bilar samt arbetsyta. Eller varför inte en pingisturnering. Det är ett varmgarage.

Från Rösavägen 172 har ni ca 7 min med bil till Norrtälje med dess fulla utbud av service, barnomsorg och handel. Det tar ca 45 min till Stockholm. Busshållplats Rösa ligger med gångavstånd.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
140/60 kvm
Driftkostnad
35 270 kr/år
Tomtarea
2 737 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Rösavägen såldes av oss 2021-06-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Rösavägen.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.