Hantverkaregatan 19

Hantverkaregatan 19


Centralt— Norrtälje

Hantverkaregatan 19



Centralt— Norrtälje

Unikt och centralt läge vid Norrtäljeån

Ditt nästa drömboende eller din nya verksamhet! Nu finns möjligheten att förvärva Berglings Bed & Breakfast charmiga fastighet. Med sina ca 240 kvm har en mycket smakfull renovering skett och idag har man här skapat ett gemytligt och trivsamt boende med sina 5 rum. Ingång till samtliga rum som är fördelade på två plan, är via den mysiga tomten om 700 kvm som går i nivåer ner till Norrtäljeån där flertalet sittgrupper är utplacerade. Med sitt läge är verkligen denna fastighet unik, att sitta nere vid den vackra ån och inta morgonkaffet på bryggan ger en fridfull känsla i sitt centrala läge till trots. På tomten finns det bygglov för ett nytt hus om 120 kvm i två plan, se dokument. Här finns också en mysig pergola i anslutning till entrén.

I dagsläget driver nuvarande ägarna Bed and Breakfast här och i entréplan finns en lokal som antingen kan användas för den befintliga verksamheten alternativt som butik eller restaurang, denna del har idag entré via trottoaren. Här är dock möjligheterna stora och det charmiga huset kan användas som både privatbostad eller för annan verksamhet. Bygglovet på ett ytterligare ett hus gör också att fastigheten kan utvecklas vidare antingen med exempelvis ett bostadshus eller relax med ett av Norrtäljes bästa lägen!

Fastigheten har ett strategiskt läge i direkt närhet till Norrtälje busstation och centrala Norrtälje med dess mysiga stadskärna. I Norrtälje finns mycket att hitta på både på land i de öppna landskapen men också i den vackra skärgården. Till Stockholm är det 69 km, Arlanda 54 km och till Uppsala 71 km.

Varmt välkommen att uppleva detta fantastiska hus och läge på plats, det är sannerligen något som inte kan beskrivas med varken bilder eller text.


Boarea/biarea
ca 230/15 kvm
Driftkostnad
38 500 kr/år
Tomtarea
701 kvm
Rum
10 rum (5 sovrum)
Såld
2021-10-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Hantverkaregatan såldes av oss 2021-10-26. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Hantverkaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.