Örsvärnavägen 29

Örsvärnavägen 29

Slutpris

2 400 000 kr


Roslagsbro— Norrtälje

Örsvärnavägen 29


Slutpris
2 400 000 kr

Roslagsbro— Norrtälje

En rofylld plats att njuta av året runt, i roslagsidyll med sjöutsikt. 150 meter till badet!

Här bor du idyllisk på landet med strandnära läge invid sjön Ösmaren.
En rofylld plats i Roslagsidyll att njuta av året runt med fin utsikt över grönska och sjö. Huset ligger på en grönskande, södervänd och solig tomt med vacker natur och ljuvlig sjöutsikt. Ett stenkast från fastigheten ligger fin barnvänlig badstrand, perfekt för morgondopp och kvällsdopp!

En fin fastighet på återvändsgata näst längst in som gränsar till allmänning, med fin utsikt över natur och sjön Ösmaren i vackra Roslagsbro bredsättra. Här finns bekvämligheter som vinterbonat hus, året runt vatten (bekvämt samfällt vatten via föreningen som sköter) , vatten toalett (wc), diskmaskin, luft värmepump, fiber, gäststuga, förråd, altan och soldäck. Huvudhuset fördelas på en stor social yta med kök och vardagsrum i öppen planlösning, matplats för 8-12 personer med utsikt mot sjön, braskamin, två sovrum, hall, helkaklat duschrum med wc och golvvärme.

Stor och vacker uppvuxen natur- och trädgårdstomt om 2278 m² som ligger inbäddad i grönska med ekbacke, äppelträd, syren och kaprifol. Solig altan och träddäck i söderläge med ljuvlig sjöutsikt! Här får den stora familjen och vännerna plats för grillmiddagar uppe på träddäcket med kvällssolen som sällskap. På tomten finns en gäststuga med egen altan samt ett förråd. Byggrätt på 100 kvm huvudhus samt 40 kvm uthus, se detaljplan under dokument.

Närområdet har massor att erbjuda, här kan du promenera på mysiga grusvägar, bada när vädret tillåter, plocka rikligt med bär och svamp i skogarna eller gå ner till sjön och grilla på områdets fina grillplats alldeles vid vattnet. Så här års kan du åka långfärdsskridskor, skridskor eller spark på isen. I Roslagsbro finns även Roslagens GK golfbana, utomhus padelbana och Vårlyckans IP med fina fotbollsplaner.

Väl underhållen väg utanför som plogas vintertid. SL-buss 645 som går från Norrtälje busstation dit du från Stockholm åker med SL-buss 676. Ställ utanför och vikna så stannar bussen, ett så kallat vinkområde. Huset ligger endast 20-25 minuter ifrån centrala Norrtälje och du har en bra bilväg hela vägen ut. Kommunalt bad finns i Rådasjön ca 15 minuters bilväg från huset. Vill du vidga dina vyer finns massor att upptäcka, varför inte åka till Älmsta och Bondens Glasskalas, Väddö Gårdsmejeri, ta en tur till Grisslehamn och hoppa på den stora färjan till Åland. Besök vackra Norrtälje där småstadsidyllen fortfarande lever kvar, ta en fika på Café Hörnan som är stans äldsta café, eller varför inte ta en promenad längs ån ut till den nya stadsdelen i hamnen.

Du är då varmt välkommen till denna vackra plats i idyllen Bredsättra med BULLERBYN-känsla.
Varmt välkommen på visning!

Anmälan krävs, max två personer i sällskapet


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
14 510 kr/år
Tomtarea
2 278 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-02-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Örsvärnavägen såldes av oss 2022-02-07. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Örsvärnavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.