Brovägen 21

Brovägen 21

Slutpris

4 410 000 kr


Galltorp— Norrtälje

Brovägen 21


Slutpris
4 410 000 kr

Galltorp— Norrtälje

Vacker gård med lösdrift och pool

Välkommen till denna stora treplansvilla om ca 200 kvm med öppen planlösning. Huset har fem sovrum, relax och spadel, pool, 2 större altaner i olika väderstreck samt en skogs- och trädgårdstomt om 4000 + 23 470kvm. Vidare finns fristående lada, större tält med god förvaring, hönshus samt lösdrift för hästar. Gården ligger endast 18min från Norrtälje och det är mycket bra bussförbindelser.

Det rymliga huset håller hög standard och har en öppen planlösning som ger luft och rymd åt de sociala ytorna i kök och vardagsrum. Köket har matplats för 6-8 personer samt utgång till egen altan i sydost. Vardagsrummet har öppet upp i nock med fint ljusinsläpp från flertal fönster. Här finns också fem väl tilltagna sovrum med ljusa ytskikt och ett nybyggt badrum med spabad och dusch. På altanen i sydost finns en härligt och stor pool att använda under sommarens varma dagar.

I ladan finns det stall med två boxar för den mindre hästen samt förvaringsmöjligheter för hö mm. På hela södersidan av taket har man monterat solceller(totalt 26st paneler). Lösdrift om ca 35 kvm finns uppe i skogshagen ca 50 m från bostadshuset och har en gjuten betongplatta. Lösdriften har året runt vatten med uppvärmd vattenkopp plats för ett flertal hästar. Högt i tak och möjlighet med höförvaring vid sidan om samt ett mindre höloft. Två stora och fina skogshagar med eltråd samt en åkerbit för sommarbete.

Den lummiga och fina trädgårdstomten runt huset bjuder på 3-4 parkeringsplatser framför garaget/källaren, om ca 30 kvm. Här finns stora plana gräsytor och en del planteringar med perenner, syren, vinbär och ett äppelträd. Härligt altandäck i öster och väster gör att du alltid hittar den optimala platsen.

Observera att det är två fastigheter som säljs, NORRTÄLJE ASPSUND 2:7 & NORRTÄLJE ASPSUND 7:4.
2:7 har taxeringskod 220= småhus och 7:4 har taxeringskod 110 Lantbruksenhet obebyggd. Två separata kontrakt kommer att upprättas. Priset är för båda fastigheterna fördelas 84% 2:7 och 16% 7:4 enligt taxeringsvärdet.

Välkommen på visning av denna otroligt fina hästgård.


Boarea/biarea
199,2/62,2 kvm
Driftkostnad
32 422 kr/år
Tomtarea
27 470 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2022-07-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Brovägen såldes av oss 2022-07-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Brovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.