Vätösundsvägen 7

Vätösundsvägen 7

Slutpris

1 995 000 kr


Överlöpe— Norrtälje

Vätösundsvägen 7


Slutpris
1 995 000 kr

Överlöpe— Norrtälje

En kort promenad från havet och fantastiska Vätösund!

Välkommen till populära Överlöpe och detta väl omhändertagna hus en kort promenad från Vätösund, en av de vackraste platserna! Tomten är en plan trädgådstomt vänd rakt mot söder och här har du gott om plats för socialt umgänge, lek och spel. Blir sommaren varm är det badrocksavstånd ner till sundet och här kan du ta ett svalkande dopp.
Huset är ombonat och här har du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en stor härlig yta där alla kan samlas. Från detta rum har du dubbeldörrar ut mot den vidbyggda altanen som ligger i rakt söder läge och blickar ut över trädgården och den plana gräsytan. Huset har tre sovrum, ett av rummen rymmer dubbelsäng och de två andra sovrummen är något mindre. Här finns fullt utrustat badrum med wc och tvättmaskin. Huset har indraget fiber. Egen brunn och eget avlopp.
Området är magiskt och här har du lite av allt som hjälper dig sätta guldkant på tillvaron. Tänk att få komma hit på fredagen efter jobbet och sätta igång grillen samtidigt som du njuter av lugnet och den harmoni som området bjuder på. Starta lördagen med en promenad längs områdets gemytliga grusvägar och avsluta med ett dopp i havet, vilken start på dagen!

Från tomten når man den fina barnvänliga och skyddade badplatsen, med vågskyddande bryggor och hopptorn i Vätösund. Man har här möjlighet till egen båtplats bara ca 3 min från huset där man även har möjlighet till del i sjöbod för förvaring av båt och strandsaker. Se mer under allmän information om hur detta går till. Lugn och välskött förening i populärt område.

Åretrunt öppen mataffär finns på Vätö, ca 3,5 km.
In till Norrtälje är det ca 15 km och till området går SL-buss 652.

Det finns massor av spännande saker att göra i din omgivning, varför inte åka till Vätö och prova den populära restaurangen Norrgärdet, eller besök självplocket och plocka dina egna grönsaker och bäst av allt, jordgubbar till glassen! Här finns även Linneas lada med ett spännande utbud av både kläder och saker som alla i familjer tycker om, väl värt ett besök.

Den här fastigheten med dess fantastiska omgivningar är väl värt ett besök. Välkommen på visning!


Boarea
68 kvm
Tomtarea
2 134 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Vätösundsvägen såldes av oss 2022-06-03. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Vätösundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.