Åkerbärsvägen 18A

Åkerbärsvägen 18A

Slutpris

1 625 000 kr


Solbacka— Norrtälje

Åkerbärsvägen 18A


Slutpris
1 625 000 kr

Solbacka— Norrtälje

Välplanerad lägenhet i markplan med en stor uteplats!

Välkommen till Åkerbärsvägen 18A och denna välplanerade lägenhet med en av områdets största uteplatser. Den här lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och under årets varmare del blir det som en förlängning av lägenheten, det är här du kommer hänga! Altanen är delvis under tak och möblerbar, här har du plats med både loungegrupp och matbord. En mysig plats med sol hela dagen och långt in på kvällen. Utanför altanen finns gräsyta där det för säsongen finns både rabarber och bärbuskar. Sovrummet har plats för dubbelsäng och du har stor garderob med bra förvaringsmöjlighet. Det finns även en uteplats vid lägenhetens entré, en perfekt plats att ta morgonkaffet på. Två parkeringsplatser finns i direkt anslutning till lägenheten. Här har du allt i ett plan, ett bekvämt boende där det är enkelt att leva.

Lägenheten ligger i ett område som heter Solbacka, här har du bra gång- och cykelvägar in till Norrtäljes centrum. Hållplats för SL-buss finns på promenadavstånd. Gillar du vacker natur finns här mycket att utforska och njuta av. Du har det vackra naturreservatet Lindholmen en kort bit ifrån där du kan promenera i vacker lövskog längs Norrtäljeviken. Området har nära till mataffärer, skolor och förskolor.

Det här en bra kombination, du har naturens lugn på knuten samtidigt som du lätt tar dig vidare till stadens puls.
Norrtälje stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Fördelen med att bo så här centralt är att du har just nära till allt.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 542 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Åkerbärsvägen såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Åkerbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.