Björnösund södra 6F

Björnösund södra 6F

Slutpris

2 850 000 kr


Björnösund— Norrtälje

Björnösund södra 6F


Slutpris
2 850 000 kr

Björnösund— Norrtälje

Smakfullt vinterbonat fritidshus med finskt timmerhus som bastu/gästhus

Välkommen till populära Björnösund södra och detta väl omhändertagna vinterbonade fritidshus.
Huvudhuset består av tre rum och kök samt en badrum med vattentoalett. Från det mysiga köket når man den underbara altanen som sammanbinder alla husen på ett smakfullt sätt. Det påkostade bastu/gästhuset i massivt timmer. Här kan man njuta i en vedeldad bastu och sedan slappna av framför den öppna brasan i storstugan.
Trivsam tomt i flera etager med både plana ytor som är bra för lek och spel samt fina berghällar. Här har du spännande saker att upptäcka och du är dessutom väldigt privat. Tomten är inramad på ett naturligt sätt, den måste upplevas! Det här är drömmen på landet.

Björnösund södra är ett välorganiserat fritidshusområde med fantastisk natur, närhet till havet med badplats och möjlighet till båtplats, vackra promenadstråk och en härlig gemenskap. I området finns också fotbollsplan, boulebana samt gemensamt midsommarfirande som är uppskattat.
Vid Vreta finns mataffär, pizzeria samt bensinstation. Till Norrtälje är det ca 10 min med bil där du lätt kan ta dig vidare in mot bland annat Stockholm.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
29 653 kr/år
Tomtarea
2 371 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-06-22

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björnösund södra såldes av oss 2022-06-22. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Björnösund södra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.