Uddeboövägen 8

Uddeboövägen 8

Slutpris

5 050 000 kr


Norra Nånö— Norrtälje

Uddeboövägen 8


Slutpris
5 050 000 kr

Norra Nånö— Norrtälje

Fiskarhedenvilla med dubbelgarage och fyra sovrum.

Vältilltagen fiskarhedenvilla om 162 kvm med fyra bra sovrum, två badrum samt öppet upp i nock i både hall och vardagsrum.

Huset har en välkomnade hall med vackert ljusinsläpp och rymd. Här finns ett mindre badrum med dusch och toalett, gott om förvaring samt en klädkammare. Vidare kommer du in till det härliga vardagsrummet som har stora fönster och braskamin. Vardagsrummet är husets hjärta som sluter samma kök och det sociala ytorna. Köket är fullt maskinellt utrustat med gott om förvaring i både skåp och lådor samt fönster åt två väderstreck. I anslutning hittar du en vältilltagen tvättstugan med groventré. I husets andra del finns tre sovrum som alla rymmer dubbelsäng och garderober för den som önskar. Här finns också det stora och helkaklade badrummet med både dusch och badkar.

På fastigheten finns ett dubbelgarage med betongplatta samt förvaring. En grusad uppfart med plats för 3-4 parkeringsplatser samt närhet till skogen i bakkant. På framsidan har du en fin trädgårdstomt med möjlighet till odling, lek och spring. Här finns idag en del buskar, träd och blommor som skärmar av tomten och ger en avskildhet.

Uddeboö ligger endast ca 5 minutera ifrån Norrtälje stadskärna och här finns busshållplats endast några meter från huset. I detta område bor du med närhet till både natur och badplats med likaså stadskärnan, shopping och skolor.


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
25 490 kr/år
Tomtarea
2 760 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Uddeboövägen såldes av oss 2023-03-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Uddeboövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.