Bältartorpsgatan 9

Bältartorpsgatan 9

Slutpris

5 250 000 kr


Centralt— Norrtälje

Bältartorpsgatan 9


Slutpris
5 250 000 kr

Centralt— Norrtälje

Oslipad diamant på bästa läget!

Ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet på magiskt läge med utsikt över Norrtäljes takåsar och hamninlopp. Här finns idag ett stort hus på hela tre våningar samt källare. Husets planlösning utgör idag två separata lägenheter, utrustade med fyra rum och kök samt separat badrum. Huset går att göra om till ett hushåll. Samtliga ytskikt är i behov av renovering då mycket är i original. Det här projektet är en oslipad diamant och du har massor av charmiga detaljer att bevara och renovera för att behålla husets karaktär och känsla. Vinden är inredd och här finns förvaringsmöjligheter samt två rum där utsikten är oslagbar.

* Husets ytor och dess storlek tillsammans med dess läge är tillsammans en oslagbar kombination som är svår att få till.
* Taket är bytt samt fjärrvärme är installerat.
* Kommunalt vatten och avlopp.
* Fastigheten har två separata garage/förvaringsbyggnader.
* Bätlartorpsagatan ligger på höjden och utsikten härifrån är magisk. Härifrån har du promenadavstånd över allt då läget är mycket centralt.
* Endast tio minuters promenad från huset finns Norrtälje busstation, härifrån tar du dig lätt vidare till bland annat Stockholm med buss 676 som går med korta mellanrum. Du har även ett bra serviceutbud runt omkring dig och på gångavstånd.
* 1561 kvm tomt
* Fastigheten säljes med friskrivning

Norrtälje stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Fördelen med att bo så här centralt är att du har just nära till allt. Varför inte börja helgmorgonen med en stadspromenad längs vår vackra å och stanna till på en affär och köpa nybakta frallor till frukosten. Promenera ner till vårt nya hamnområde och ta bron över till den vackra Societetsparken.


Den här villan måste upplevas. Du är varmt välkommen att boka in en tid för visning med mig, Maria Strömbäck. 0709718189.


Boarea/biarea
200/130 kvm
Driftkostnad
49 000 kr/år
Tomtarea
1 561 kvm
Rum
10 rum (6-8 sovrum)
Såld
2023-02-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Bältartorpsgatan såldes av oss 2023-02-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Bältartorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.