Addebodavägen 5 / Addeboda / Norrtälje

Trivsamt hus med båtplats och badmöjligheter vid sjön Addarn

Slutpris
1 325 000 kr
Boarea/biarea
54/2 kvm
Driftkostnad
35 871 kr/år
Tomtarea
3 294 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-02-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Addebodavägen såldes av oss 2017-02-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Addebodavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Addeboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett trivsamt hus om 3 rok med 3294 kvm naturtomt med sjöglimt och gångavstånd till bad och båtplats vid sjön Addarn, endast drygt 5 mil från Stockholm. Härligt vardagsrum med öppen spis. Gammal vedspis bevarad i det tidigare köket, numera ett oinrett rum, där även hydrofor samt förberedelse för varmvattenberedare placerats. Här ges frihet att själv välja användningsområde och därmed väggar och golv. Eget vatten med endast 5 år gammal vattenpump. Mulltoa. Uteplats i söderläge delvis under tak. Kostnadsfri båtplats tillhör fastigheten. Två trivsamma gäststugor varav en byggd 2010. Som granne med det s.k. "Nils Ferlin-huset" har området en kulturell koppling.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration