Anderssvedjavägen 99

Anderssvedjavägen 99

Slutpris

1 370 000 kr


Norrtälje

Anderssvedjavägen 99


Slutpris
1 370 000 kr

Norrtälje

Anderssvedja - fritidshus i lugnt läge

Trevligt fritidshus för åretruntbruk. Plan och delvis insynsskyddad tomt med mycket sol. Tomten har mycket gräsmattor som lämpar sig väl för lek och spel detta kombinerat med fruktträd och syrener ger en vacker helhet till trädgården. Stort altandäck i söder.

Huset har en härligt och rofylld atmosfär med stort öppet vardagsrum, två sovrum samt kök och badrum med vattentoalett. Nybyggt gästhus om 20 kvm med allrum, sovrum och sovloft. Dessa hus tillsammans med ett förrådshus kombinerat med ett gästrum skapar en trevlig gårdsmiljö. På fastigheten finns ytterligare ett förråd samt ett utedass. Fiber finns fram till tomtgräns.

Man har naturen inpå stugknuten vilket ger möjlighet till trevliga skogspromenader. Buss till Norrtälje 100 m. Till bad i ca 3 km.

Anderssvedja ligger ca 15 km öster om Norrtälje. Med ca 7 km till livsmedelsbutik på Vätö och bara 5 km till Nysättra med kiosk, restaurang och bygghandel.


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
17 500 kr/år
Tomtarea
2 122 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Anderssvedjavägen såldes av oss 2018-05-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Anderssvedjavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.