Ångbåtsgatan 2 / Centralt / Norrtälje

Spektakulärt boende med det lilla extra i Norrtälje Hamn

Slutpris
3 990 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 196 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
12 av 16 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ångbåtsgatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Ångbåtsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med en spektakulär vy över Norrtälje och Norrtäljevikens inlopp finns nu en smakfull 3:a till salu. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga och redan i entrén förstår man det. Från foajén finns access till restaurangen och alla boende har tillgång till Concierge. Som boende här har du också tillgång till cykel-, bil- och båtpool för att underlätta vardagen. Två hissar finns i huset och tar dig upp till våning 12 där lägenheten är belägen. Här uppe slås man av den vackra utsikten, här ser du både Norrtälje stad, Norrtäljevikens inlopp och vattnet i Lommaren. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och stora fönster som påminner dig om det unika läget. Balkongen som har glasräcke, går i vinkel och följer lägenhetens samtliga rum. Här kan du njuta av kvällssolen och utsikten över Norrtäljeviken på samma gång. Lägenheten håller en mycket hög standard och nuvarande ägare har gjort smakfulla tillval. Vill du bo unikt med ett centralt läge i nya hamnen är detta verkligen något för dig. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.