Ångbåtsgatan 2

Ångbåtsgatan 2

Slutpris

2 000 000 kr


Centrum— Norrtälje

Ångbåtsgatan 2


Slutpris
2 000 000 kr

Centrum— Norrtälje

Ljuvlig utsikt över Norrtäljebåten, sydväst vänd balkong & hiss

I nya attraktiva hamnen finns nu en läcker, ljus och sydväst vänd lägenhet med generös balkong. Här bor du bekvämt och enkelt i en topp modern tvåa med ljuvlig utsikt över Norrtäljebåten och innergården. I Brf Soltornet erbjuds ett boende utöver det vanliga och redan i entrén förstår man det. Från foajén finns två hissar som tar dig upp, access till restaurangen och alla boende har tillgång till Concierge. Som boende här har du också tillgång till cykel-, bil- och båtpool för att underlätta vardagen. Lägenheten på 49 kvm fördelas på kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster. Stilrent hel vitt kök från HTH med touch & pusch funktion, integrerade vitvaror (stor diskmaskin) och en platsbyggd köksö. På balkongen som har glasräcke strålar solen från förmiddag till kväll och rymmer både solstolar och utemöbler. Stort och lyxigt sovrum med platsbyggd garderob, mörkt helkaklat duschrum med spa-känsla golvvärme, takdusch, spotlights, tvättmaskin samt torktumlare. I hallen finns det gott om förvaring i garderober och i lägenheten ingår även ett källarförråd.
Vill du bo unikt med ett centralt läge i nya hamnen är det här boendet något för dig.

Varmt välkommen på visning!

BRF SOLTORNET
Soltornet har 87 väldesignade lägenheter i storlekarna 2–7 rum och kök fördelade på de 16 våningarna. Boytan varierar från 45 till 250 kvm. Det exklusiva köket kommer från HTH. Uppvärmning sker genom fjärrvärme. Garageplatser finns utomhus och senare i garaget i grannhuset Brf Magasinet, som väntas stå klart våren 2021.

Medlemmarna i Brf Soltornet har tillgång till en elbilspool och en båtpool samt gratis användande av elcyklar.

Bara i närområdet i Norrtälje Hamn finns i dagsläget tre restauranger: Salt & Sea, som ligger i bottenvåningen på Soltornet, Gyllene Räven i grannhuset och SS Norrtelje som ligger för ankar alldeles nedanför Soltornet. Om man vill lyxa till det finns möjlighet att beställa room service på Salt & Sea.

Work Lounge finns i anslutningen till restaurangen på bottenvåningen. Det är helt enkelt ett kontorsrum där du har möjlighet att arbeta.

Soltornet har en concierge. Hen kan hjälpa till med mycket, som att låsa upp din lägenhet när du exempelvis väntar matleverans eller om du inte hinner hämta eller lämna kemtvätt. Hos conciergen kan du också boka elcykel, elbil eller båt.


Boarea
48.5 kvm
Avgift
2 626 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 16 (Hiss finns)
Såld
2020-06-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Ångbåtsgatan såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Ångbåtsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.