Åskärrets väg 20

Åskärrets väg 20

Slutpris

1 675 000 kr


Norrtälje

Åskärrets väg 20


Slutpris
1 675 000 kr

Norrtälje

Idylliskt belägen fastighet i nyrenoverat skick med stor trädgårdstomt!

Varmt välkommen till denna nyrenoverade fastighet som erbjuder ett boningshus, ett större och ett mindre gästhus samt ett växthus idylliskt belägen i Söderbykarl ca 20 minuter från Norrtälje och 15 minuter från Älmsta.

Boningshuset är harmoniskt färgsatt och erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats med utgång till husets två uteplatser på vardera sida. Köket har utrustats med bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, kyl/frys, ugn, induktionshäll och fläkt. Intill ligger det helkaklade badrummet med golvvärme, dusch och ett fönster för extra ljusinsläpp. Vidare finner ni två sovrum med plats för en dubbel- respektive enkelsäng.

Det större gästhuset om ca 37 kvm erbjuder även det en genomgående harmonisk färgsättning. Här finns ett snyggt utfört litet kök med integrerad kyl, ugn, induktionshäll samt fläkt och en intilliggande matplats som med fördel kan delas av och användas som sovrum om man vill det. Huset har vidare ett vardagsrum samt ingång till ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch och fönster för extra ljusinsläpp. Det mindre gästhuset är isolerat, dock utan el, och ger plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöjligheter.

Både huvudbyggnaden och gästhuset är isolerat och värms upp via elradiatorer vilket gör det möjligt att nyttja även vintertid. Fiber finns indraget.

Den stora insynsskyddade trädgårdstomten erbjuder såväl skogen intill som stora grönytor perfekt för lek och spel. För den odlingsintresserade finns ett växthus där möjligheterna är många och vill ni äta era måltider helt ute i det fria så går ni ner till fastighetens fristående däck med intilliggande kolgrill. Till närmaste badsjö är det en mindre cykeltur medan Svanbergs strandbad ligger ca 7 km därifrån. Till Norrtälje centrum är det 17 km, ca 20 min med bil. Till Älmsta är det ca 13 km där ni har all tänkbar service. Från huset når man enkelt Norrtäljevägen, ca 500 meter bort, där SL-bussar tar dig vidare mot Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn med turer som går flera gånger om dagen.


Boarea
40 kvm
Driftkostnad
12 430 kr/år
Tomtarea
2 611 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-07-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna fritidshus på Åskärrets väg såldes av oss 2024-07-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Åskärrets väg.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.