Sök Meny
Såld

NORRTÄLJE / Norrtälje - Solbacka / Asteroidvägen 23 F

Trivsamma trähus

Nyproducerad (2015) fyrarummare i charmiga trähus i BoKlok Solbacka Äng. Välplanerad bostad med 3 sovrum, klädkammare, stort duschrum med egen tvättstuga och vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härligt och barnvänligt läge med naturen som granne men ändå nära centrala Norrtälje. Busshållplats finns intill bostadsrättsföreningen. Ljust och fräscht med allt nytt. Förråd i separat byggnad hör till bostaden. Parkering finns reserverad för denna bostad och ingår i månadsavgiften. Stor balkong i väster med eftermiddags- och kvällssol. Möjlighet finns också att ha ett litet cafébord på entrésidan där du kan njuta av morgonsolen. På gården finns gemensam grillplats.
Ring och boka visning på 070-7788090. Välkommen!

Sponsrade länkar
NORRTÄLJE / Norrtälje / Solbacka
Asteroidvägen 23 F
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 4 995 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Norrtälje / Asteroidvägen