Asteroidvägen 23 F / Solbacka / Norrtälje / NORRTÄLJE

Trivsamma trähus

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 995 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-07-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Asteroidvägen såldes av oss 2017-07-05. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Asteroidvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad (2015) fyrarummare i charmiga trähus i BoKlok Solbacka Äng. Välplanerad bostad med 3 sovrum, klädkammare, stort duschrum med egen tvättstuga och vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härligt och barnvänligt läge med naturen som granne men ändå nära centrala Norrtälje. Busshållplats finns intill bostadsrättsföreningen. Ljust och fräscht med allt nytt. Förråd i separat byggnad hör till bostaden. Parkering finns reserverad för denna bostad och ingår i månadsavgiften. Stor balkong i väster med eftermiddags- och kvällssol. Möjlighet finns också att ha ett litet cafébord på entrésidan där du kan njuta av morgonsolen. På gården finns gemensam grillplats.
Ring och boka visning på 070-7788090. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration