Astrakanvägen 4

Astrakanvägen 4

Slutpris

6 000 000 kr


Nya Solbacka— Norrtälje

Astrakanvägen 4


Slutpris
6 000 000 kr

Nya Solbacka— Norrtälje

Välskött familjevilla i eftertraktat och lugnt läge

Välkommen till detta mycket smakfulla hus på lugn återvändsgata i Solbacka gård. Här bor du i ett väl underhållet hus med allt du behöver och lite till. Utomhusmiljön är sannerligen tilltalande och här finns både pool med pooltak och generöst pooldäck och spabad. Ett inglasat uterum suddar ut gränserna mellan inne och ute och förlänger utesäsongen. Huset erbjuder generösa ytor och en genomgående hög standard. Husets många sovrum gör att detta hus passar såväl den stora familjen som dig som vill arbeta hemifrån.

Entréplan med kök, tvättstuga, duschrum, vardagsrum med kamin samt 4 sovrum. Övre plan med två sovrum samt duschrum.

Solbacka Gård är ett populärt område som anknyter till Solbacka och Hårnacka, ca 2,5 km från centrumkärnan. I området finns förskola och på gång/cykelavstånd finns skola. Goda kommunikationer till busstationen (ca 2 ggr/tim) för dig som pendlar till Stockholm. Solbacka gård är ett område där du kan leva ett lugnt villaliv men ändå ta cykeln ner på stan delvis via den mysiga strandpromenaden som ansluter centrum via den nya stadsdelen i Hamnen.

Varmt välkommen till ett hem där man trivs!


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
54 000 kr/år
Tomtarea
801 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2021-11-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Astrakanvägen såldes av oss 2021-11-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Astrakanvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.